Programma Clinics

SAJV organiseert tijdens hun seizoen bijna elke week een clinic of een workshop. Sommige workshops zijn gratis andere is betaling vereist. Kader van clubs die samenwerken met SAJV hebben voorrang. Veel clinics zijn voorzien van licentie punten.

Inschrijvingen voor de workshops van de tweede helft van het seizoen kan vanaf 1 januari 2024.

Op de pagina van inschrijven kan je registreren als gast. Schrijf je in voor licentiepunten vraag dan na de workshop hoe je deze kunt krijgen.

Aankomende clinics

Spelverdeling

Rik Burger

3 maart 2024

Alle vragen betreft setting proberen wij in deze workshop te beantwoorden. Van bovenhands spelen naar sprongsetup. Van lezen van je tegenstander en keuzes maken.

Rik Burger is volleybaldier en hoofdtrainer bij Albatros. Hij is nieuwsgierig, leergierig en kritisch. Momenteel volgt hij VT4 en deelt graag zijn visie op spelverdeling.

CMV Training

Sven Walleze

10 maart 2024

CMV training geven op een dynamische en breedmotorische manier. Inspiratie, gratis app en volop oefeningen om mee te nemen naar je eigen training.


Voor deze clinic krijg je bij de Nevobo 2 licentiepunten voor de licentie Vt2 en Vt3.

12:00-14:00 Sporthal Bajeskwartier: H.J.E. Wenckebachweg 40, 1096 AN Amsterdam

Deze clinic is gefinancierd vanuit het Sportakkoord en is gratis om deel te nemen.

Aanval

Rogier van Meggelen

17 maart 2024

Alle vragen betreft aanval proberen wij in deze workshop te beantwoorden. Van aanloop tot slag. Van hard en hoog tot tactisch en slim.

Met met jouw vragen als uitgangspunt.

Blok

Christoph George

24 maart 2024

Alle vragen betreft blok probeert Christoph in deze workshop te beantwoorden. Van 1 mansblok tot 3 mansblok. Van rechtdoor en diagonaal tot op de bal of verdedigend.

Christoph is momenteel trainer bij US Dames 1, Topdivisie en heeft jarenlang ervaring en successen gehad op divisie niveau.

Verdedigen

Rogier van Meggelen

7 april 2024

Alle vragen betreft verdedigen proberen wij in deze workshop te beantwoorden. Van vloervrij en rollen tot het lezen aanvaller. Met met jouw vragen als uitgangspunt.