Trainers seizoen 23/24

Rogier van Meggelen

Ik ben Rogier van 42 jaar. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. SAJV heb ik 11 jaar geleden opgericht en ben blij dat na een tijdje stil te hebben gelegen we weer gaan starten.

Met mijn achtergrond als bewegingswetenschapper en ervaring op alle leeftijden van CMV tot en met topdivisie hoop ik iedereen verder te helpen met zijn of haar ontwikkeling.

Elisa Steen

Hey,

Ik ben Elisa Steen, 19 jaar! Ondertussen volleybal ik 11 jaar en train/coach ik 6 jaar. Ik vind het ontzettend leuk om mijn ideeën mee te geven aan jonge volleyballers en spelers op te leiden. Ik hoop jullie dit jaar heel veel te kunnen leren, maar ik hoop ook veel te leren van de spelers!

Hugo van Veen

Hugo van Veen, 22 Jaar. Ik ben een enthousiaste trainer met een passie voor volleybal, ik speel zelf al
volleybal sinds dat ik 7 jaar oud ben. Ik heb een jaar op eredivisie niveau gespeeld en Nederland als Diagonaal voor Sliedrecht Sport. Vroeger heb ik zelf lang bij de PDK-volleybalschool in Huizen getraind op zondagen. Ik houd er van om alles geven als ik in het veld sta, ik probeer dit altijd te inspireren in anderen. Verder houd ik van een ijverige sfeer bij elke training, het liefst wil ik dat iedereen gaat voor elke
bal. Ik ben ook dol op spelletjes waarin delen van mijn training terugkomen zodat spelers extra worden uitgedaagd en geprikkeld om nieuwe technieken envaardigheden aan te leren

Jeroen Brouwer

Hoi,

Ik ben Jeroen Brouwer. Enorm gemotiveerd om jullie te helpen met beter worden. Meer


Geplaatst

in

door

Tags: